Mahallemizin Okulu

MAHALLEMİZİN OKULUNUN TARİHÇESİ
Mahallemizin ilkokulu 1960 yılında kâgir olarak yapılmış olup 3 sınıf, 1 müdür odası, 1 kooperatif ve 1 koridordan oluşmaktadır. Okulumuza ait 1 lojman, 1 odunluk,1 çeşme ile bay ve bayan tuvaletleri bulunmaktadır. Okulumuzu çevreleyen yaklaşık 300 m2 lik bir bahçesi vardır. Okulumuz 1960-1961 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlamıştır. Bu zamana kadar mahallemizin öğrencileri Akçakale İlkokuluna gitmişlerdir. Okulumuz 1998-1999 eğitim-öğretim yılında yapılan yasal değişiklikler sonrasında eğitimine ilköğretim olarak devam ederken, 2007 ve 2008 eğitim ve öğretim yıllarında okulumuzun öğrencileri Akçakale İlköğretim Okuluna taşımalı olarak verilince 17.08.2008 tarihinde kapatılmıştır. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin her birinin ayrı ayrı ellerinden öper teşekkür ederiz.
Adı Soyadı
Doğum Yeri
Yıl
Cemal ÇELİK