2013 YILI FAALİYET RAPORU

1) Ramazan münasebetiyle derneğimiz adına 300 adet imsakiye bastırılıp mahallelimize dağıtıldı.

2) Mahallemizde ihtiyaçlı olan 27 kişiye Ramazan kumanyası verildi.

3) Üyelerimize mahallemizde meydana gelen gelişmeler, hastalarımız, kan ihtiyaçları, cenaze duyuruları, kandiller ve bayram kutlamaları toplu SMS ile duyuruldu.

4) Mahallemizde Üniversite okuyan 20 öğrencimize 2012-2013 yılı olmak üzere 8 ay boyunca sosyal yardım (burs) verildi.

5) 2013 yılı için Derneğimiz adına 350 adet takvim bastırılıp dağıtıldı.

6) Derneğimiz adına 12.000 adet Toplu SMS alımı yapıldı.

7) Yaz tatilinde camilerimizde eğitim gören öğrencilerimize teşvik amaçlı sosyal faaliyetler düzenlendi.

8) Camilerimizin WC ve şadırvanlarında kullanılmak üzere temizlik malzemesi alındı.

Eşref GENÇ       Davut HACIİSLAMOĞLU    Zeki ERCİN   Kadir BEŞLİ
 Başkan                  Başkan Yardımcısı            Sekreter         Sayman
Mustafa ASLAN Tamer GENÇ     Erkan DURDU Muhammet ASLAN
         Üye                    Üye                   Üye                            Üye