2010 YILI FAALİYET RAPORU

1)    2010 Yılı Ramazan ayında Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi olan 15 kişiye Ramazan kumanyası verildi.
2)    Ramazan münasebetiyle derneğimiz adına 250 adet imsakiye bastırılıp mahallemize dağıtıldı.
3)    Alındı belgesi makbuzu kullanabilmek için 2 üyemize Akçaabat Kaymakamlığı Dernekler şefliğinden yetki belgesi alındı.
4)    2011 yılı için Derneğimiz adına 400 adet takvim bastırılıp dağıtıldı.
5)    Mahallemizdeki derneğimiz üyesi olan 66 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.
6)    Mahallemizdeki derneğimiz üyesi 27 lise öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.
7)    Mahallemizde Üniversite okuyan 34 öğrencimize okul sezonu olmak üzere 8 ay boyunca sosyal yardım (burs) veriliyor.
8)    Mahallemiz Camisinin dış cephe mantolama ve boya işi Derneğimiz tarafından 20000 TL harcanarak tamamlanmış; gerek ısı gerekse estetik açıdan camimiz çok güzel hale getirilmiştir.