2009 YILI FAALİYET RAPORU

A-GENEL KURUL ÖNCESİ YAPILAN FAALİYETLER
1)  Derneğimizin yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.
2)  Yönetim Kurulu olarak derneğimizin merkezi belirlendi.
3)  Derneğimizde bulunması gereken matbu olan defterler alınarak dernekler il müdürlüğünce onaylatıldı.
4)  Dernekte bulunması gereken zorunlu olan dosyalar oluşturuldu.
5)  Derneğimizin alındı belgeleri, gider pusulası, ayni bağış alındı belgesi, ayni yardım teslim belgesi, derneğimizin mührü ve kaşesi yaptırıldı.
6)  Derneğimizi temsil eden logo yaptırıldı.
7)  Alındı belgesi makbuzu kesebilmek için 4 kişiye Akçaabat Kaymakamlığından yetki belgesi alındı.
8)  Mahallemizdeki yaz Kur’an Kursu öğrencilerine destek amaçlı maddi ve manevi katkı sağlandı.
9)  Ramazan münasebetiyle derneğimiz adına 200 adet imsakiye bastırılıp mahallemize dağıtıldı.
10)Mahallemizdeki ihtiyaç sahipleri olan 30 kişiye Ramazan kumanyası dağıtıldı.
11)Derneğimize ait artık bir web sitemiz var. Katkılarından dolayı Yaşar KIRCI beye Yönetim olarak teşekkür ediyoruz.
12)Derneğimizde kullanılmak üzere masa, koltuk, dosya dolabı, sandalye ve oturma bankı temin edildi.
13)Derneğimizde kullanılmak üzere bilgisayar ve aparatları ile gerekli malzemeler temin edildi.
14)Derneğimize ait işlemlerin, çalışmaların ve üyelerimizle iletişimin daha iyi ve etkin olması için bilgisayar sistemine geçildi.
15)16.08.2009 tarihindeki ilk Genel kurul için Akçaabat yeni haber gazetesine kongre ilanı verildi.

16)İlk Genel Kurul için mahallemizdeki Muharrem YILMAZ’a ait çay ocağı kongre için tahsis edilip üyelerimize ve mahallemizin sakinlerine ikram yapıldı.

B-GENEL KURUL SONRASI YAPILAN FAALİYETLER
1) 2009 Yılı Ramazan ayında Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi olan 30 kişiye Ramazan kumanyası verildi.
2)  Mahallemizdeki 31 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.
3)  Mahallemizdeki 33 lise öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.
4)  Mahallemizde ihtiyaçlı olan 8 Erkek, 8 Kız öğrencimize toplam 16 çift ayakkabı yardımı yapıldı.
5)  Mahallemizde Üniversite okuyan 25 öğrencimize okul sezonu olmak üzere 8 ay boyunca sosyal yardım (burs) veriliyor.
6)  Mahallemizde ihtiyaçlı olup düğün yapan 1 kişiye yardım edildi.
7)  Mahallemizin Derneği adına 500 Adet Takvim bastırılıp dağıtıldı.