Hakkımızda

Dernek, Gökçekaya Mahallesini Kalkındırma ve Mahalle ve bağlı olduğu Akçakale belde insanı arasında yardımlaşma ve dayanışmayı kuvvetlendirmek amacı ile kurulmuştur.

Neler Yapabiliriz!!!

Düşüncesiyle bir araya gelen bir grup insanın üstün gayretleriyle kurulmuş olan derneğimiz kısa sürede büyük atılımlar yapmıştır. Siz değerli üyelerimizin katkılarıyla büyüyecek gelişecek ve nice dertlere deva olmaya devam edecektir. Şevkimizin kaynağı olan hemşerilerimiz ve üyelerimizin desteğinin eksilmeden devam etmesini diliyor; işlerinde ve çalışmalarında muvaffakiyetler temenni etmekteyiz.

Bil vesile üyemiz olan ya da olamayandan her türlü belge, resim, video v.b. çalşmalarını derneğimizin mail adresine göndermelerini önemle rica ediyoruz.

Dernek Yönetimi